DVA Technology BVCNC Frezen

CNC-frezen engineer aan het werk

DVA Technology is specialist in het nauwkeurig bewerken van allerlei soorten materialen en afmetingen. Dit kunnen hoogwaardige precisieonderdelen zijn tot aan grote onderdelen met ruime toleranties. De seriegroottes variëren van 1 tot 5000 stuks. Dit betekent dat wij ook de prototyping kunnen voorzien. Onze machines zijn ingericht voor 24/7 productie en zijn voorzien van gereedschapswisselaars, robots en productpallets om zoveel mogelijk onbemand te kunnen produceren. Dit maakt ons zeer flexibel en in staat om snel en efficiënt op de behoeften van onze klanten in te spelen.

De eerste fase in ons proces is het vertalen van een ontwerp of idee naar een 3D-file (CAD/CAM). De producten worden in deze fase in 3D ontworpen, waarbij onze ervaren engineers zorgen voor een nauwkeurige en gedetailleerde weergave van het eindproduct. Vervolgens worden de bewerkingen van het product stap voor stap gesimuleerd, alvorens het programma wordt ingeladen op onze moderne CNC-freesmachines. CNC frezen is een cruciaal onderdeel van onze productiecapaciteiten en stelt ons in staat om met hoge precisie en consistentie te werken. Onze programmeurs kiezen voor een zo efficiënt mogelijk proces, waarbij snelheid, kosten en kwaliteit altijd centraal staan.

Afhankelijk van de seriegrootte worden er eerst een aantal testproducten gemaakt. Deze prototypes worden grondig geïnspecteerd om te verzekeren dat alle parameters goed zijn ingesteld en dat het product voldoet aan de gevraagde kwaliteit. Pas als deze testfase succesvol is afgerond, wordt overgegaan op de (onbemande) serieproductie. Dit waarborgt dat elk eindproduct aan de hoogste standaarden voldoet.

Bij DVA Technology kunnen we verschillende materialen frezen, waaronder staal, roestvrij staal (RVS), aluminium, brons en messing. Dit brede scala aan materialen maakt ons geschikt voor diverse industrieën en toepassingen. Onze CNC frezen technologie zorgt ervoor dat we deze materialen met uiterste precisie kunnen bewerken, ongeacht de complexiteit van het ontwerp.

Daarnaast ondersteunen wij een breed scala aan CAD-bestandformaten, waaronder STEP, DWG, DXF en SLDPRT. Dit zorgt voor een naadloze integratie van de ontwerpen van onze klanten in ons productieproces, waardoor we efficiënt kunnen werken en de doorlooptijden kunnen minimaliseren.

Kortom, bij DVA Technology staan precisie, flexibiliteit en kwaliteit centraal. Onze geavanceerde CNC-freesmachines en ons deskundige team zorgen ervoor dat we producten kunnen leveren die voldoen aan de hoogste normen. Of het nu gaat om een enkel prototype of een grootschalige serieproductie, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen met uw CNC-frezen projecten of met andere werkzaamheden.