DVA Technology BV



CNC Frezen

DVA Technology is specialist in het nauwkeurig bewerken van allerlei soorten materialen en afmetingen. Dit kunnen hoogwaardige precisie onderdelen zijn tot aan grote onderdelen met ruime toleranties. De seriegroottes variëren van 1 tot 5000 stuks. Dit betekent dat wij ook de prototyping kunnen voorzien. De machines zijn ingericht voor 24/7 productie en zijn voorzien van gereedschapswisselaars, robots en productpallets om zoveel mogelijk onbemand te kunnen produceren.

De eerste fase is het ontwerp of idee vertalen naar een 3D file (CAD/CAM). De producten worden in deze fase in 3D ontworpen. Daarna worden de bewerkingen van het product stap voor stap gesimuleerd, alvorens het programma wordt ingeladen op onze moderne CNC freesmachines. Er wordt door onze programmeurs gekozen voor een zo efficiënt mogelijk proces, ook gelet op de snelheid, kosten en kwaliteit. Afhankelijk van seriegrootte worden er eerst een aantal test producten gemaakt. Als alle parameters goed zijn ingesteld en het product de gevraagde kwaliteit heeft, wordt overgegaan op (onbemande) serieproductie.

DVA Technology kan verschillende materialen frezen als; staal, rvs, aluminium, brons en messing. De CAD-bestandformaten die wij kunnen verwerken zijn: STEP, DWG, DXF en SLDPRT.